Onze visie

Land houdt stand

De spaarrente is laag, terwijl de inflatie nog steeds hoog is. Geld bij de bank laten staan kost u dus geld.

HVC

Spreid je vermogen

Een slimme belegger spreidt zijn vermogen. De beurs kan sneller rendement opleveren, maar koersen kunnen ook dalen. Grond is stabiel voor de lange termijn. Daarom is grond een mooie aanvulling op uw portefeuille.

HVC

Waarom nu?

Nederland bouwt de komende tien jaar één miljoen huizen. Hiervoor wordt nadrukkelijk naar agrarisch land rond bestaande kernen gekeken. Dit is het moment om te investeren in toekomstige gebiedsontwikkeling.

HVC

Land houdt stand

Met een druk op de knop kunnen centrale banken duizenden miljarden euro’s creëren; grond is daarentegen schaars. Niemand kan zomaar grond ‘bijdrukken’. Dit maakt grond waardevast.

Testimonial

Enorm fijne partij om mee samen te werken. Het team bestaat uit gedreven en ambitieuze individuen- met klantvriendelijkheid op nummer één! Mocht u interesse hebben om te investeren en bent u opzoek naar een betrouwbare en resultaat gerichte partij zoek dan niet verder!

Mees Strick
Testimonial

Heel prettige ervaring met HVC vastgoed. Informatie is duidelijk, er is alle ruimte voor vragen. De communicatie is open en prettig.
Alles wat nodig is om vertrouwen in HVC te krijgen, is aanwezig en we waarderen het meedenken en geen druk op de beslissing uitoefenen enorm.

D. van der Ploeg
Testimonial

De manier waarop hvc met hun klanten omgaan is buitengewoon goed! Geduld en tijd nemen voor mensen en keuzes respecteren die ze nemen. chapeau!

Ernst Van Der Baan
Testimonial

Ik heb in de afgelopen jaren een aantal partijen gesproken. HVC vastgoed stak er met kop en schouders bovenuit.

chhetri ober
Klaar voor de volgende stap?

Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken