Project

Leiderdorp

Beste relatie,

Als team van HVC Vastgoed willen we graag uw aandacht vestigen op een belangrijke ontwikkeling die direct invloed kan hebben op onze locaties in de provincie Zuid-Holland.

Onlangs heeft minister Hugo de Jonge een brief gericht aan het provinciaal bestuur van Zuid-Holland. Deze correspondentie markeert een positieve stap in de richting van bewustwording en actie vanuit Den Haag, iets waar wij al enige tijd naar uitkijken.

Voor uw gemak hebben we de brief als bijlage toegevoegd aan deze e-mail. We moedigen u aan om deze door te nemen, aangezien de inhoud ervan belangrijke implicaties kan hebben voor de toekomst van onze gezamenlijke belangen in de regio.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze brief of wilt u verder van gedachten wisselen, dan staan we u graag te woord. 

Met vriendelijke groet,

Relatiebeheer

Testimonial

Enorm fijne partij om mee samen te werken. Het team bestaat uit gedreven en ambitieuze individuen- met klantvriendelijkheid op nummer één! Mocht u interesse hebben om te investeren en bent u opzoek naar een betrouwbare en resultaat gerichte partij zoek dan niet verder!

Mees Strick
Testimonial

Heel prettige ervaring met HVC vastgoed. Informatie is duidelijk, er is alle ruimte voor vragen. De communicatie is open en prettig.
Alles wat nodig is om vertrouwen in HVC te krijgen, is aanwezig en we waarderen het meedenken en geen druk op de beslissing uitoefenen enorm.

D. van der Ploeg
Testimonial

De manier waarop hvc met hun klanten omgaan is buitengewoon goed! Geduld en tijd nemen voor mensen en keuzes respecteren die ze nemen. chapeau!

Ernst Van Der Baan
Testimonial

Ik heb in de afgelopen jaren een aantal partijen gesproken. HVC vastgoed stak er met kop en schouders bovenuit.

chhetri ober
Klaar voor de volgende stap?

Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken