Over ons
Team
Bij HVC Vastgoed werken we inmiddels met een enthousiast team van 25 medewerkers.
Filosofie
“Land houdt stand”. Ruimte is schaarser dan geld in Nederland. Daarom zien wij als HVC Vastgoed investeren in strategisch gelegen stukken grond als een prima manier om uw vermogen naar de toekomst toe in stand te houden en te laten groeien. Onze missie is om deze manier van investeren voor iedereen toegankelijk te maken.
Werkwijze
Alvorens wij zelf een positie aankopen doen we uitgebreid onderzoek naar de locatie om zodoende inzicht te krijgen in hoe kansrijk het gebied is. Wanneer alle seinen op groen staan kopen wij de posities aan en verkavelen we deze om zodoende de kavels als investeringsmogelijkheid in de markt te zetten. Wij begeleiden samen met de notaris de koper bij het traject van aankoop.

Over de organisatie

HVC Vastgoed is een jong, dynamisch bedrijf, dat de afgelopen jaren een solide naam heeft opgebouwd in de vastgoedwereld. Met een mix van ervaring, enthousiasme en oprechte betrokkenheid gaan we dagelijks op zoek naar mooie investeringsmogelijkheden, afgestemd op de wensen van de klant.

Bij HVC Vastgoed geloven we in transparantie als sleutel tot succes. Op ons kantoor in Beverwijk kunnen mensen terecht voor eerlijk advies, zonder poespas en gesproken in een taal die iedereen begrijpt. Ons team bestaat uit 25 gedreven personen en we zijn actief in het hele land.

Over Freek Schenk

Freek Schenk (34) is algemeen directeur en eigenaar van HVC Vastgoed. Na tien jaar ervaring op te hebben gedaan in de vastgoedwereld, besloot hij in 2018 voor zichzelf te beginnen want, zoals topondernemer Richard Branson ooit zei: ‘Als je vindt dat het beter kan, moet je het zelf gaan doen’. En zo geschiedde. Samen met zijn collega’s zet Schenk zich in om het duurzaam investeren in grond toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Benieuwd wat Freek voor jou kan betekenen? Stuur een mail naar freek@hvcvastgoed.nl   

10+
10+
Jaar ervaring
1500+
1500+
Enthousiaste investeerders
20+
20+
Collega's

We blijven in contact

Profiteert u mee?

Klik hieronder en wij nemen vrijblijvend contact met u op.