Over HVC

HVC, een solide naam in
de vastgoedwereld

Altijd op zoek naar mooie investeringsmogelijkheden, afgestemd op de wensen van de klant.

Over HVC

HVC Vastgoed

HVC Vastgoed is een jong, dynamisch bedrijf, dat de afgelopen jaren een solide naam heeft opgebouwd in de vastgoed-wereld. Met een mix van ervaring, enthousiasme en oprechte betrokkenheid gaan we dagelijks op zoek naar mooie investeringsmogelijkheden, afgestemd op de wensen van de klant.

10+ Jaar ervaring
1500+ Investeerders
25+ Collega's

HVC

Bij HVC Vastgoed geloven we in transparantie als sleutel tot succes. Op ons kantoor in Haarlem kunnen mensen terecht voor eerlijk advies, zonder poespas en gesproken in een taal die iedereen begrijpt. Ons team bestaat uit 25 gedreven personen en we zijn actief in het hele land.

Filosofie

Ruimte is schaarser dan geld in Nederland. Daarom zien wij als HVC Vastgoed investeren in strategisch gelegen stukken grond als een prima manier om uw vermogen naar de toekomst toe in stand te houden en te laten groeien. Onze missie is om deze manier van investeren voor iedereen toegankelijk te maken.

Werkwijze

Voor wij zelf een positie aankopen doen we uitgebreid onderzoek naar de locatie om zo inzicht te krijgen in hoe kansrijk het gebied is. Als alle seinen op groen staan kopen wij de posities aan en verkavelen we deze om de kavels als investering in de markt te zetten. Wij begeleiden samen met de notaris de koper bij het hele traject.

Testimonial

Enorm fijne partij om mee samen te werken. Het team bestaat uit gedreven en ambitieuze individuen- met klantvriendelijkheid op nummer één! Mocht u interesse hebben om te investeren en bent u opzoek naar een betrouwbare en resultaat gerichte partij zoek dan niet verder!

Mees Strick
Testimonial

Heel prettige ervaring met HVC vastgoed. Informatie is duidelijk, er is alle ruimte voor vragen. De communicatie is open en prettig.
Alles wat nodig is om vertrouwen in HVC te krijgen, is aanwezig en we waarderen het meedenken en geen druk op de beslissing uitoefenen enorm.

D. van der Ploeg
Testimonial

De manier waarop hvc met hun klanten omgaan is buitengewoon goed! Geduld en tijd nemen voor mensen en keuzes respecteren die ze nemen. chapeau!

Ernst Van Der Baan
Testimonial

Ik heb in de afgelopen jaren een aantal partijen gesproken. HVC vastgoed stak er met kop en schouders bovenuit.

chhetri ober
Klaar voor de volgende stap?

Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken