Investeren

Het HVC concept

Investeren in toekomstige gebiedsontwikkelingen was jarenlang enkel weggelegd voor projectontwikkelaars en andere institutionele beleggers.

Door percelen op te delen in kleinere stukken maakt HVC Vastgoed de markt toegankelijk voor een grotere groep beleggers, zodat ook zij kunnen profiteren van de winsten die met grondbezit behaald kunnen worden.

Wie investeert in een perceel van HVC Vastgoed wordt zowel notarieel als kadastraal eigenaar van de grond. Een investering die een aardig rendement op kan leveren, zeker wanneer de grond op den duur een bouwbestemming krijgt. Met het oog op de vraag naar nieuwe woningen, biedt een investering in grond de komende jaren veel kansen.

HVC Vastgoed is actief in het hele land en focust met name op de koop en verkoop van strategisch gelegen landbouwgrond in gebieden waar het woningtekort het grootst is.

Testimonial

Enorm fijne partij om mee samen te werken. Het team bestaat uit gedreven en ambitieuze individuen- met klantvriendelijkheid op nummer één! Mocht u interesse hebben om te investeren en bent u opzoek naar een betrouwbare en resultaat gerichte partij zoek dan niet verder!

Mees Strick
Testimonial

Heel prettige ervaring met HVC vastgoed. Informatie is duidelijk, er is alle ruimte voor vragen. De communicatie is open en prettig.
Alles wat nodig is om vertrouwen in HVC te krijgen, is aanwezig en we waarderen het meedenken en geen druk op de beslissing uitoefenen enorm.

D. van der Ploeg
Testimonial

De manier waarop hvc met hun klanten omgaan is buitengewoon goed! Geduld en tijd nemen voor mensen en keuzes respecteren die ze nemen. chapeau!

Ernst Van Der Baan
Testimonial

Ik heb in de afgelopen jaren een aantal partijen gesproken. HVC vastgoed stak er met kop en schouders bovenuit.

chhetri ober
Klaar voor de volgende stap?

Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken